Sant Carles de la Ràpita com arribar

On estàSant Carles de la Ràpita

Sant Carles de la Ràpita, a Tarragona, és un poble ubicat al sud del Delta de l'Ebre i des d'on es pot accedir fàcilment a tots els punts turístics de Les Terres de l'Ebre. Sant Carles de la Ràpita és, en definitiva, un punt de partida excepcional per a descobrir una de les zones més màgiques de Catalunya

Agustí Hostal t'invitem a venir a descobrir amb nosaltres aquest meravellós entorn i et contem tot el que tens que que veure a Sant Carles de la Ràpita  per a unes vacances innolvidables.

COM ARRIBAR Sant Carles de la Ràpita

Familias

Com arribar amb cotxe

Amb cotxe o moto es pot arribar a Sant Carles de la Ràpita per dues víes: des de la AP-7, agafant la sortida 41 Amposta-Sant Carles de la Ràpita i seguint per la N-340 fins la sortida Sant Carles de la Ràpita Nord, o accedint directament per la N-340.

Familias

Com arribar en bus o tren

Es pot arribar a Sant Carles de la Ràpita amb autobús de l'empresa HIFE. S'agafa a Barcelona (22,30€) o Tarragona (14,25€). També, es pot arribar amb tren des de Barcelona (Estació de Sants) fins L'Aldea-Amposta (13,50€) i, un cop allà, amb un autobús fins Sant Carles de la Ràpita (2,80€)

El millor llocON ALLOTJAR-SE

Agustí Hostal compta a una ubicació privilegiada dins Sant Carles de la Ràpita, ja que, tenint el centre a escassos 100m., es troba a una zona tranquil·la i amb relax. També, Agustí Hostal es troba prop del port i del passeig marítim, on es pot gaudir d'un agradable passeig, després de degustar la gastronomia local.

El nostre hostal és còmodament accessible, tant amb transport públic, com en privat.

Algun dubte?

Estarem encantats d'ajudar-te
a preparar la teva estància

El responsable del tractament d'aquest formulari es Agustí Hostal amb la finalitat de gestionar les comunicacions y sol·licituds per aquest medi, utilitzant per aquest fi el consentiment de l'usuari al contactar amb nosaltres. No es cediran dades dades personals a tercers excepte per oblicació legal i sempre podrà dirigir-se a Agustí Hostal per a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió i limitació u oposició.