Sant Carles de la Ràpita què veure

QUÈ VISITAR A Sant Carles de la Ràpita

Hi ha molt què veure a Sant Carles de la Ràpita: el Museu del Mar, el Port, La Llotja… Tot això, després d'un bany o un passeig per les nostres platges.

També, existeixen magnifíques rutes que fer per la zona. Si t'apeteix muntanya, et recomanem que pugis al Mirador de la Guardiola o a la Foradada. Si t'apeteix el sabor a mar, la ruta de les muscleres -on degustaràs musclos i les ostres més fresques- delectarà el teu paladar.

¡Vine a descobrir Sant Carles de la Ràpita des d'Agustí Hostal!

Activitats A SANT CARLES DE LA RÀPITA

Natura i paissatge

Natura i paissatge

Una de les millors coses què fer a la zona de Sant Carles de la Ràpita és l'itinerari ornitològuc per les llacunes del delta de l'Ebre.

Podràs passejar entres les boniques dunes naturals, formades per arena blanca i descobrir la preciosa vegetació autòctona

Indrets màgics

Indrets màgics

No pots marxar de Sant Carles de la Ràpita sense descobrir indrets tant màgics com el Far del Fangar, una icona del Delta de l'Ebre que indica a les barques la proximitat de la Punta del Fangar.

A Agustí Hostal et descobrirem aquest i mil secrets més de la zona.

Platges i litoral

Platges i litoral

Algunes platges que trobaràs a Sant Carles de la Ràpita son iguassera, Capri, Garbí, el Faro, Hortets, les Delícies, Juanito, Suís…

A tant sols uns kilòmetres de distància, al cor del Delta de l'Ebre, trobaràs altres joies com el Trabucador, Aluet, Eucaliptus, la Marquesa...

Reserva d'activitatsen A SANT CARLES DE LA RÀPITA

A través del següent link o el codi QR tindràs la possibilitat de reservar diverses activitats per a realitzar durant la teva estància a Sant Carles de la Ràpita.

Podràs escollir entre les activitats esportives, culinàries, històriques, grastronòmiques, relaxants i ornitològiques… Tot això, a uns preus molt competitius i amb descomptes molt interessants, d'una forma totalment segura.

Reserva actividades
Reserva actividades en San Carles de la Ràpita
Reserva actividades en San Carles de la Ràpita

El Delta de l'Ebre

Sant Carles de la Ràpita té el privilegi d'estar ubicat dins d'un espai protegit al Delta de l'Ebre, la zona humida més gran de Catalunya i una de les més importants de l'Europa Occidental.

Gràcies a la ubicació, al voltant de Sant Carles de la Ràpita podràs passejar per platges kilomètriques, arrossars o senderes; observar flamencs, martinets i au migratòries; passear en kayak pel riu; menjar un bon arròs; descobrir tradicions locals…

Excursions PER LA ZONA

La Foradada és el mirador per excel·lència del Delta de l'Ebre, sent així la més alta de la serra del Montsià. Situat a l'última etapa del GR-92, el recorregut atravessa la Font del Burgar, Mata-redona i finalment la cima de la Foradada.

La sierra de Montsià es troba a les Terres de l'Ebre, província de Tarragona, junt al Mediterrani i amb unes vistes espectaculars del Delta de l'Ebre i el seu voltant.

Excursiones

El Puerto de Sant Carles de la Ràpita

El Puerto de Sant Carles de la Ràpita

EL PORT DE DE Sant Carles de la Ràpita

El Port de Sant Carles de la Ràpita s'enllaça amb les platges pel Passeig Marítim. Una preciosa imatge de la unió entre les barques de pesca -de diferent envergadura- i les barques d'esbarjo.

Al mateix port, trobaràs diferents casetes amb una àmplia varietat d'activitats: alquiler de llanxes, petites embarcacions per a sortir a pescar, passejos per la badia i taxis aquàtics amb els que degustar les millors ostres i musclos en un entorn inigualable.

Algun dubte?

Estarem encantats d'ajudar-te
a preparar la teva estància

El responsable del tractament d'aquest formulari es Agustí Hostal amb la finalitat de gestionar les comunicacions y sol·licituds per aquest medi, utilitzant per aquest fi el consentiment de l'usuari al contactar amb nosaltres. No es cediran dades dades personals a tercers excepte per oblicació legal i sempre podrà dirigir-se a Agustí Hostal per a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió i limitació u oposició.
^
Avís de Cookies